De här med å blogga gick ju jäkligt bra...haha

Nu har jag inte skrivit sen....ja, jag vet inte när sist, e väl på första veckan av min stylist utbildning fortfarande som sluta i aprill..hahha. och JA vi lämnar de där också,NI VILL INTE VETA MER, TRO MIG...... allt som ibörjan av utbildningen verka sååååå himla bra å fantastiskt visade sig vara något helt annat, orkar inte ens gå in mer på den skolan så vi lämnar det helt enkelt där å skriver om nått roligare istället....... Så jag börjar helt enkelt om:

VÄLKOMMNA till min blogg som kommer handla om allt å inget, en blogg som e till att läsas för dom som har lust, och som inte har nått bättre för sig, en blogg som ´man SLIPPER läsa om man inte e sugen..... JA så enkelt e de=)

Inatt har jag jobbat så ligger fortfarande å ska försöka mösa(ta) mig upp ur soffan.....ska åka å hämta min lilla trollunge, som förövrigt inte alls e så liten längre hos dagmamman..... hinner ej skriva mer just nu, kände bara att ja ville slänga in ett litet inlägg för att visa att ja fortfarande lever...haha.....

ha d gött.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0